Rider and dreams: A the origin of VIVI - VIVIEU
img

Alla har ett överseende hjärta och en dröm om att vandra runt i världen.

På de vidsträckta slätterna galopperade en stilig cykel eller motorcykel längs den raka vägen och lämnade en ensam rygg.Allt driver iväg på motorvägen, den här typen av intrig är djupt inpräntad i mitt sinne, dröjer sig kvar.

 

För många år sedan kom min far till Los Angeles.När jag pratade med min far ville jag åka på Klippiga bergen med min far.På grund av arbetsskäl och min far är långt borta i Hong Kong har det inte funnits tid att få det att hända.I augusti 2016, när min pappas plan landade på Los Angeles flygplats, visste jag att allt i mitt sinne skulle bli verklighet! Kanske är det här sista chansen!

 

Jag vet att när min far blir äldre och äldre, desto mindre sannolikt är det att stanna hos honom.Den resan till Klippiga bergen kan vara sista gången jag varit med honom så länge; och dessa kommer alla till mig genom att cykla, och jag kommer att fortsätta att cykla så här för alltid!

img

Många gånger förändras människor långsamt på vägen.

Första stoppet på vår tur var Vancouver, och vi vandrade hela vägen ensamma i 900 kilometer till Jasper National Park.Med start från lägret i Jasper National Park cyklade vi genom Pyramid Mountain, Patricia Lake, korsade Icefields Parkway och utmanade olika nivåer av rutter i Banff National Park.Tillsammans träffade jag många unga människor som cyklade och cyklade.De vandrade utanför, från tjänstemän i städerna till smala ungdomar på landsbygden, med en liten summa pengar och bagage, och det tog mer än en månad att omringa Klippiga bergen.Ibland kan de inte tvätta sig på flera dagar.De är så trötta av att rida att deras midjor och ben är ömma.De måste fortsätta rida.Varför behandlar de ett så bittert beteende som njutning?

 

Senare kände jag fler och fler människor som det här.Först då förstod jag att när unga behöver alla ha en galenskap, inte bry sig om andra, bara leta efter sitt eget uppror, det här är ett steg mot att forma sig själv.Det är också en viktig process att vandra i naturen, odla mod och entusiasm för livet och förstå livets visdom.Jag måste erkänna att om jag inte hade vandrat på 2 månader så skulle jag inte förstå en sådan grupp människor.

img

"Du har tid att göra det du vill, du ska vara stolt."
"Jag har aldrig tänkt på att vara någon annan, jag är bara mig själv."

Jag älskar mountainbike från djupet av mitt hjärta! Under resan till Klippiga bergen hittade jag en grupp likasinnade ryttare och fann värdet av självexistens.Under denna åktur hade min pappa och jag olika problem med våra mountainbikes.Den långsamma hastigheten gjorde det svårt för mig att hitta passionen för sprint, de trasiga bromsarna fick mig att nästan ramla och den fastklämda kedjan fick mig att krascha.Lyckligtvis, med hjälp av vänliga och entusiastiska kanadensare i närområdet, kan hela åkturen genomföras smidigt.

 

Efter att ha återvänt till USA har jag funderat på en fråga: Är det så svårt att hitta en grön mountainbike med stark batteritid, vacker design, hög kvalitet, överkomligt pris och gratis byte?

 

Gör det bara.Så jag kontaktade mina vänner och etablerade tillsammans VIVI elcykelmärket.

 

Inrättandet av VIVI gick inte smidigt.Lyckligtvis har vi kommit hela vägen genom svårigheter.Den har gradvis utvecklats till en ledare inom elektriska mountainbikes och en utövare av lågkoldioxidliv.

 

Utvalda produkter

VIVI M026SH 26 Inch 250W European Electric Mountain Bike Hybrid Bicycle - ViviebikeVIVI M026SH 26 Inch 250W European Electric Mountain Bike Hybrid Bicycle - Viviebike
VIVI M026SH Pendlar elektrisk mountainbike
+2
+1
Sale price€729,99 Regular price€789,99