Rider and dreams: A the origin of VIVI - VIVIEU
img

Alle har et selvforkælende hjerte og en drøm om at vandre rundt i verden.

På de store sletter galopperede en smuk cykel eller motorcykel ad den lige vej og efterlod en ensom ryg.Alt driver væk på motorvejen, denne slags plot er dybt indprentet i mit sind, dvælende.

 

For mange år siden kom min far til Los Angeles.Mens jeg chattede med min far, ville jeg ride Rocky Mountains med min far.På grund af arbejdsmæssige årsager og min far er langt væk i Hong Kong, har der ikke været tid til at få det til at ske.I august 2016, da min fars fly landede i Los Angeles lufthavn, vidste jeg, at alt i mit sind ville blive en realitet! Måske er dette sidste chance!

 

Jeg ved, at efterhånden som min far bliver ældre og ældre, jo mindre sandsynligt er det at blive hos ham.Den tur til Rocky Mountains kan være sidste gang, jeg har været sammen med ham så længe; og disse er alle bragt til mig ved at cykle, og jeg vil fortsætte med at køre sådan for evigt!

img

Mange gange ændres folk langsomt på vejen.

Det første stop på vores tur var Vancouver, og vi vandrer hele vejen alene i 900 kilometer til Jasper National Park.Startende fra lejren i Jasper National Park cyklede vi gennem Pyramid Mountain, Patricia Lake, krydsede Icefields Parkway og udfordrede forskellige niveauer af ruter i Banff National Park.Sammen mødte jeg mange unge mennesker, der kørte på cykel og motorcykel.De vandrede udenfor, fra funktionærer i byerne til tynde unge mennesker på landet, med en lille sum penge og bagage, og det tog mere end en måned at omringe Rocky Mountains.Nogle gange kan de ikke vaske sig i flere dage.De er så trætte af at ride, at deres taljer og ben er ømme.De skal fortsætte med at ride.Hvorfor behandler de en så bitter adfærd som nydelse?

 

Senere kendte jeg flere og flere mennesker som dette.Først da forstod jeg, at når de er unge, skal alle have et vanvid, ikke bekymre sig om andre, bare på udkig efter deres eget oprør, dette er et skridt i retning af at forme sig selv.Det er også en vigtig proces med at vandre i naturen, opdyrke livsmod og entusiasme og forstå livsvisdommen.Jeg må indrømme, at hvis jeg ikke havde vandret i 2 måneder, ville jeg ikke forstå sådan en gruppe mennesker.

img

"Du har tid til at gøre, hvad du kan lide, du skal være stolt."
"Jeg har aldrig tænkt på at være en anden, jeg er bare mig selv."

Jeg elsker mountainbike fra bunden af ​​mit hjerte! Under turen til Rocky Mountains fandt jeg en gruppe ligesindede ryttere og fandt værdien af ​​selveksistens.Under denne tur havde min far og jeg forskellige problemer med vores mountainbikes.Den langsomme hastighed gjorde det svært for mig at finde passionen for sprint, de knækkede bremser fik mig næsten til at falde, og den fastklemte kæde fik mig til at styrte.Heldigvis, med hjælp fra venlige og entusiastiske canadiere i lokalområdet, kan hele turen gennemføres problemfrit.

 

Efter at være vendt tilbage til USA, har jeg tænkt på et spørgsmål: Er det så svært at finde en grøn mountainbike med stærk batterilevetid, smukt design, høj kvalitet, overkommelig pris og gratis skift?

 

Gør det bare.Så jeg kontaktede mine venner og etablerede sammen VIVI elcykelmærket.

 

Etableringen af ​​VIVI gik ikke glat.Heldigvis er vi kommet hele vejen gennem strabadser.Den har gradvist udviklet sig til en leder af elektriske mountainbikes og en udøver af lavt kulstof-liv.

 

Fremhævede Produkter

VIVI M026SH 26 Inch 250W European Electric Mountain Bike Hybrid Bicycle - ViviebikeVIVI M026SH 26 Inch 250W European Electric Mountain Bike Hybrid Bicycle - Viviebike
VIVI M026SH Commuter elektrisk mountainbike
+2
+1
Sale price€729,99 Regular price€789,99